Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. 1. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Fersk, lettsaltet og lettrøkt lammeribbe. Rødkål med sin syrlige og friske smak egner seg utmerket som akkompagnement til lammekjøttet, som får en ubeskrivelig nydelig smak
Retten består av Lofotskrei som er lettsaltet, hengt til tørk og halvtørket. Reinsdyrkjøtt fra Finnmark er høyt verdsatt også utenfor fylkesgrensene, og lammekjøttet fra Nordland er blitt kåret til landets beste – og det norske lammekjøttet er som kjent verdens beste
lettsaltet sideflesk. Sett over en kjele med vann og legg i lammekjøttet. 1. Skum av når det koker opp. Ha i sjalottløk i båter, laurbærbladene, pepper/nellikspiker og persillen
Kok broccoli eller erter eller rosenkål i lettsaltet vann. 1 kg magert lammekjøtt i terninger på 3 cm. 1 kg magert lammekjøtt i terninger på 3 cm olje til steking