Eggeplommene blandes lett med maisennablandingen. Jeg valgte en saftig og deiligsjokoladekake fylt lagvis med Sverre Sætres hasselnøttkrem og min egen sjokolademousse og bringebærkrem
Miks dette lett sammen. Jeg elsker sjokoladekaker. Kaken faller garantert i smak hos både store og små. Når røren er glatt og fin har du den i to smurte former
fant vel ut at det ble lettest med en bilkake. Cake-pops ble laget av sjokoladekakerestene (Det jeg kuttet bort fra bilkaka) og moset sammen med bringebærkrem restene med en gaffel, rullet tilsmå teskje størrelses baller, frosset med tykke sugerør inni (jeg klippervanlige sugerør litt kortere), og deretter dyppet en gang i frossen tilstandi smeltet varm/lunken hvit kokesjokolade fra Freia (den blir fort litt tykk, og er derfor littvanskelig å få til å få veldig jevn
Pisklett sammen egg, sukker og resten av maizena. Sjokoladekake. Smelt sukker til pent brunt, ta kjelen av platen og ha i fløten, småkoktil karamellen er løst opp
Det gir en stabil marengs som er lett å forme. Hva med å bruke dem som dekor på en sjokoladekake. Denne gang har jeg lekt med ulikesprøyte-tipper, og laget pikekyssi alle mulige størrelser og former
Trykksakene kan du finne Her og tape på tannpirkereslik at de lett kan plasseres på toppen. Med jobb og som alene mor tilsmå barn og en krevende hverdag var det helt nødvendig med god planlegging for å få til alt jeg hadde i tankene
Jeg valgte en del “småkaker” som er lett å spiselitt av, i stedet for mange store. Man lager rett og slett en browniesi langpanne, deretter en pavlovabunn
Ha eggeplommene i en skål og tilsett sukker mens du piskerlett. Ha resten av kremen i en pose med en liten metalltupp, og lag små rosetter rundt kanten nede og oppå kaken, samt en litt større midt på kaken
Ha eggeplommene i en skål og tilsett sukker mens du piskerlett. Ha resten av kremen i en pose med en liten metalltupp, og lag små rosetter rundt kanten nede og oppå kaken, samt en litt større midt på kaken