Denne delikate, deilige ostekaken lages raskt når du får lyst på noe godt i hverdagen. ♥ Havregryn og rosiner gir en god og kalorifattig bunn til ostekaken
Jeg tror nok ikke at kaken er direkte slankende, men det stemmer at den er en litt lettere variant. I kokeboken min er denne kaken omtalt som en ostekake «light», dvs
En klassisk ostekake slår an ved alle anledninger. Til å lage denne ostekaken har jeg brukt formen som heter Bake it Easy, som er min favorittform når jeg lager alle varianter ostekaker og fromasjkaker
Passer og ypperlig som mellommåltid, før/etter trening eller som lett kveldsmat. Inspirert av en dessert vi lagde i skulesammenheng måtte eg prøve meg på en sunnere variant av ostekake i porsjonsglass
Rydd plass i fryseren til fatet med kakeformen slik at du lett kan ta det inn og ut. Ostekake er blant de aller mest populære kakene på norske kakebord
Silikon-ringen gjør at massen ikke fester seg så lett. Oppskriften er basert på oppskriften min på "Frisk og god Ostekake", som du også finner i boken min - "Mat for Sjelens Søte Fristelser" - sammen med 74 andre fristelser
3 dl lettrømme. Knus kjeksen og ha den i en kakeform (24 cm), jeg velger en som er festet til et kakefat for ostekaken er ikke lett å flytte over på et fat. #kake #ostekake #mat #dessert 200 gr søt havrekjeks. 3 dl lettrømme
Rør så inn bringebærene slik at blandingen begynner å bli lett rosa. Ostekake uten ost og egg, sa du. Å tilsette egg i en ostekake er uansett helt unødvendig
Når kaken var ferdig fikk jeg lett av formen og bare dro strimmelen forsiktig av. Jeg bakte en kjempegod ostekake og tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere