Jeg hadde igjen mascarponekrem fra gårsdagens dessertog med noen moreller til. Mange av oppskriftene på lapper/sveler inneholder også bruk av kefir melk og hornsalt
Den er i følge boken, den enkleste av alle "eplekaker", og smaker så lettog frisk. I kokeboken står det at du skal skrelle eplene, jeg droppet å gjøre dette fordi jeg vil ha den rødlige og rosa farge på eplebitene etter at de er bakt i ovnen
Dersom du bruker bær bør du drysse litt søtt over disse også, de blir lett litt "sure". Høres kanskje kjedelig ut, men det er bare noe som er så utrolig godt og fresht med dette
Det er ogsålett å variere smaken med sjokolade, nøtter og friske bær. Så lenge man passer at at egg og sjokolade holder lik temperatur, så er dette en enkelog lekker dessert
Hvis den virker «fast» når du forsiktig dytter på formen og hvis den kjennes ferdig ut når du banker lett på den med baksiden av en skje, så ta den ut (bare formen, ikke den varme langpannen
Jeg har også fått høre at jeg som har hatt diagnosen bare en kort tid ikke vet hva det handler om, og at fordi jeg fremdeles har noe egenproduksjon igjen er det mye lettere for meg
Nå er det slik at jeg har lett for å legge på meg, så jeg prøver(innimellom) å unngå for mye sukker. Jeg er veldig glad i dessert, og spesielt glad er jeg i is
Pisk egg, salt og melk/fløte lett sammen. Til dessert ble det Lavkarbo vaniljepannacotta med bringebær coulis, friske blåbær og jordbær på toppen ❤ Her finner dere oppskriften -> Lavkarbo pannacotta
Visp egg og sukker lett sammen. Vi var satt opp til kakebaking og valget falt på en Snickerskake. Den var enkel å gjøre glutenfri, i tillegg til at jeg tilsatte litt havsalt