25g gjær, 50g my margarin, smeltet, 2 dl lunken ekstra lett melk, 3 Ss stevia (ertsattet med sukker), halv ts kardemomme, 330g hvetemel (jeg erstattet ca 20g med grovt sammalt spelt mel)
Stek til bollene er lett gyldne. Jeg har en veldig god bolleoppskrift som jeg bruker, og sammen med hjemmelaget vaniljekrem er jeg rimelig sikker på at dette må være verdens beste skoleboller
Lett og luftige - og bare forsvinner i munnen. Sånn er det med denne bolleoppskriften. Hei. Jeg elsker å ha gode grunnoppskrifter, og når jeg først har forelsket meg i en oppskrift skal det mye til for at jeg kaster meg over en annen
Her har den bare fått et lett melisdryss på da mye av kaken skulle fryses. Denne hvetekaken lages av en god bolleoppskrift som finnes mange steder, derfor ingen oppskrift her
Ha så deigen på et melet bakebord og kna den lett. Dette er egentlig min mormor's bolleoppskrift (som altså fungerer like godt til kringle) så den er godt gjennomprøvd, av mor, mamma og nå meg
Ha i melet og kna deigen slik at den er lett og smidig og slepper redskapet og bakebollen. Noen har sikkert skjønt det nå at bolleoppskriften er en felles oppskrift
dobbelt størrelse, tar du deigen ned på bakebordet og knar den lett. Med denne bolleoppskriften får jeg alltid vellykkede boller, myke, luftige og med en smak av kardemomme som jeg elsker