En dæsj olivenolje og en dæsj frisk sitron over kyllingen. Server med ris og salat. For i dag har jeg nemlig, for første gang i mitt liv, laget helstekt kylling i min leirgryte
Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Litt florlett basmati-ris er også nydelig til, for å være aldeles ærlig så blir det oftest bare ris som er tilbehøret resten av året, fordi hverdagen fordrer enkle løsninger og fordi jeg mener at det meste av næringen ligger i hovedretten og ikke i tilbehøret
Litt florlett basmati-ris er også nydelig til, for å være aldeles ærlig så blir det oftest bare ris som er tilbehøret resten av året, fordi hverdagen fordrer enkle løsninger og fordi jeg mener at det meste av næringen ligger i hovedretten og ikke i tilbehøret
Man trenger ikke savne verken ris, pasta eller potet. Enten kjøtt, fisk, eller kylling med tilbehør. Men savner du ris til middagen er dette et godt alternativ
Jeg harr ved flere anledninger brukt leirgryter, men det funker fint med helt vanlige også. Kyllingen serveres med poteter eller ris, rosenkål og gulrøtter
Jeg harr ved flere anledninger brukt leirgryter, men det funker fint med helt vanlige også. Kyllingen serveres med poteter eller ris, rosenkål og gulrøtter