Leirgryte römertopf brød oppskrifter

Brød i römertopf / leirgryte

En leirgryte må ikke utsettes for ekstreme temperaturforandringer. Når du dunker i brødet skal det ha en slags hul klang

Svinestek i Römertopf / leirgryte, IKKE VEGETAR

1 - 1 1/2 kg svinestek. 1 ts karve. Salt og pepper. 2 løk. 2 hvitløksfedd. 2 tomater. 2,5 dl øl. Markt (bayersk). Svinestek er ikke billig mat, men jeg kommer definitivt til å lage dette igjen for dette var en hit
DET BESTE ELTEFRIE BRØDET, EVER

DET BESTE ELTEFRIE BRØDET, EVER

Brød stekt i leirgryte er toppen. Ønsk deg en Römertopf/Schlemmetopf til jul. Bedre brød finnes ikke. Når brødet er ferdig hevet, tar du leirgryten ut av ovnen, dette er kjempevarmt, bruk grytekluter, og hvelv deigen oppi melstrødd form med skjøten ned
Verdens beste brød

Verdens beste brød

Her er mitt resultat av brød i leirgryte. Men nylig ble jeg tipset om en oppskrift som virket utrolig mye enklere, og i tillegg bakes i en Römertopf