Bruk en kniv til å dele lefserullene opp i passelige lefsebiter. Legg lefsene i et vått håndkle og press det våte håndkleet godt rundt slik at lefsa trekker til seg godt med fukt
Lefserullmed spansk spekeskinkeLefser - det beste er hvis du får tak i rektangulære. Bland egg, melk og olje og ha alt i ei ildfast form, sammen med løk og hvitløk
Fyllet velger du selv, for eksempel syltetøy eller litt sjokoladekrem hvis du har lyst på rullekake (da ruller du sammen rullen med en gang du tar den ut av ovnen og legg over et kjøkkenhåndkle), lag deg lefserullmed sukrin og kanel, loffskive medfavorittpålegget eller bruk det som tilbehør til middagen
Lefserullar. Laksen har fått på seg griljermjøl, ved hjelp av å dyppa den i egg og litt sitron, før den blei dekka med griljermjøl som eg hadde oppi litt salt og pepar og blei steikt i middels varm panna, i godt med smør