Kålrotstappe kan erstattes av snøfrisk eller annen kremost. Så om du som meg ikke lar deg skremme av sesongpolitiet, anbefaler jeg å teste disse smakelige lefserullene med pinnekjøtt
2 dl kremost. Bland rødløk og fløte ost, salt og pepper. Fordel blandingen på tunnbröd og rull sammen. Pakk rullen i en plastfolie og legg i litt press i kjøleskapet
Lefserull er en slager på ethvert tapasbord. Her med edamame bønner(eller grønne erter), mais, potetsalat(bland poteten du har gravd ut med soyakremost, kremost, krydder, urter osv) og paprika krydder
Lefseruller med røkelaks. Philadelphia eller annen naturell kremost. Lefseruller. Smør kremosten utover en lefse, legg på laks, ruccola og rødløk og rull lefsen godt sammen
Lefserullar. Bløyt vestlandslefser, smør på kremost naturel, ha oppå spekeskinke og rucolasalat. I helga har eg hatt besøk av eit vennepar frå Bømlo, eller rettare sakt, dei har budd hos eit anna vennepar frå Bømlo, som bur her i Oslo og eg har vore med dei