Du kan bake lavkarbobrød, energifattige brød, brød med mindre mel hvor du erstatter med grønnsaks- eller linsepure og du kan putte masse gode krydder eller bær og nøtter i brødet
Hell dette så oppi bollen med det våte. Det inneholder hverken mel eller gjær, så det hever seg ikke så veldig, men smaken er fortreffelig og det er svært mettende
Jeg har laget mitt aller første lavkarbobrød folkens, og det ble virkelig en suksess. Jeg har lenge slitt med oppblåst mage om jeg spiser for mye brød/hvete så det å finne en slik oppskrift var virkelig gull verdt
Før trudde eg at ein berre brukte det når ein baka lavkarbobrød for å få det til å hengje saman, men no ser eg at det passar godt å ha oppi vanlig brøddeig og
Ikke mulig å gjøre feil med dette. Jeg er veldig postitiv til at brødet er uten gluten, melk og gjær. Min kjære mann hadde laget lavkarbobrødet til Funskjonell mat
Videre påpeker masterstudentene at et "ideelt brød" er basert på svært ulike ernæringsteorier, for eksempel lav GI/lavkarbobrød (Fedon), brød med lite energi, brød med mye fiber (Ingers rudbrød) og så videre