Jeg har testet ut en ny lavkarbopizzabunn. Favoritten så langt. Oppskriften er lånt fra Lovelyliller. Originaloppskrift som holder til en porsjonspizza
Jeg har tidligere laget lavkarbopizzabunn med maismel, men denne søtpotetpizzaen var enda bedre. Jeg ønsket en pizzabunn som du kan skjære i stykker og spise med hånden, og gjerne sprø kanter
Om noken skulle lure på kva eg bruker mest og anbefaler å handle inn, så er det definitivt sukrinmelis, sukrin gold, sukrin+, kokosmel, nøytral kakemiks og lavkarbo brødmiks
Pizzabunnen kan lages vegansk, paleo, lavkarbo, glutenfri eller vanlig. Jeg anbefaler å bruke en melblanding eller bakemiks av valgte type eller diett som er tilpasset til å lage pizzabunn eller bake med
I dag har jeg lagd hjemmelagd pizza hvor pizzabunnen ble lagd med squash, egg, ost og mel. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å ha squash i en pizzabunn, men det ble utrolig godt
Ingers lavkarbobrød er lov. Pizzabunn byttes ut med fullkornshvetetortilla, spagetti, pasta, poteter og ris byttes ut med blomkålmos, ertemos med mynte, salater og bønner