Vi bare prøvde oss frem og det uten å notere ned hvor mye vi brukte. Jeg elsker ostekake, så det at jeg kan lage denne sukkerfri og lavkarbo er jo bare supert
#spisogspar #blogg #matglede #helse #sukkerfri #glutenfri #lavkarbo #helg. En kan virkelig kose seg med masse god mat når en spiser lavkarbo, og denne ostekaken er noe av det beste jeg vet
Kaken er glutenfri. Idag kan jeg friste dere med en kremet lavkarboostekake med en frisk sitronsmak. Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top
Jeg har byttet ut alt sukkeret med stevia og sukrin, og desserten er dominert av friske bær, så om desserten ikke er direkte sunn, er den hvertfall sunnere
Vi har tidligere laget ostekakeuten bunn, men etter at vi kom på denne varianten (som delvis er inspirert av boka Fristende lavkarbo), er dette vår nye favoritt
Når man velger livsstilsendringen Lavkarbo finnes det mange variasjoner. Må du dempe et sukkerkikk (mye vil bli borte når du stabiliserer blodsukkeret ditt)
Rett og slett ei nyyydeli ostekake. Fjerne ringen og server kaka, mmmmm nyyydelig ostekake. ) Botnen. 3 eggekvitar100 gram mandlar50 gram tagatesse1/2 ts bakepulver1 ss smør - smeltaMal mandlane, piske so eggekvitane stive