Den nydelige kremen og kan brukes som glasur på kaker og muffins, eller som pålegg eller dessert. Du kan bruke piskbar melkefri fløte eller lage kokoskrem
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Trengte en rask og god dessert på fredag og endte med å trikse litt med en blåbærmuffins oppskrift. Pisk egg og splenda, så pisker du inn bakepulver, fløte, smør og mandelmel til en jevn røre
Lavkarbodesserter. Tilsett rømme, fløte og smeltet smør inn i eggedosisen, og tilslutt bakepulver, kardemomme, salt og litt og litt mandelmel og psyllium/ fiberhusk
Lavkarbodesserter. Legg gelatinbladene i kaldt vann. Denne desserten begynte med at jeg hadde så lyst på semulepudding, og dermed begynte tankene å spinne rundt hvordan jeg kan lage uten semulegryn og som en lavkarbodessert
Kan lett lages sukkerfri og lavkarbo. Resultatet er en himmelsk dessert. Ønsker du en vegansk is kan du bruke piskbar soyafløte, havrefløte eller lignende
Pisk eggedosis av egg og sukrin, ha i vaniljen. Smelt smøret, hell det i eggedosisen og sikt melet i. Små formkaker(lavkarbo) 6 stk. 3 egg1/2 dl sukrin75 g meierismør (helst uten salt)50 g kokosmel1 ts bakepulver1. ( Dessert Shell Pan, 6 Hull)kjøpt på Traktøren Trondheim. Pisk fløte til krem 0,5 dl pr kake1 ss syltetøy uten sukker(helst hjemmelaget)bær til pynt. 3 egg
Til dessert ble det Lavkarbo vaniljepannacotta med bringebær coulis, friske blåbær og jordbær på toppen ❤ Her finner dere oppskriften ->Lavkarbo pannacotta
Dessuten er jeg ikke så glad i typisk lavkarbo bakst, da det som regel baserer seg på dyre erstatningsprodukter fra helsekost, som jeg uansett ikke synes gir så godt resultat