Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg hadde prøvd meg på tranebær cookies, men at de ble mislykket. De smuldret opp, så mye at jeg ikke fikk løftet dem fra stekebrettet og over til risten
GA_googleAddAttr("Tag", "lavkarbo"). Selv om jeg generelt ikke er så tilhenger av å etterligne den maten man har kuttet ut med andre matvarer, er det forskjell på å lage strimler av en agurk og å lage cookies av mandelmel
Disse barene er proteinpakket og lavkarbo. Cookies & Cream – Kjeks/småkaker og krem. De er dessutenglutenfrie og har en kjempebra og relativt kort ingrediensliste
- La de avkjøle nesten helt på stekeplata, skråskjær og legges på rist til de er helt avkjølt. Sukkerfrie og lavkarbo karamellstengerNorsk100 g mykt smør*3/4 dl tagatesse*2 dl mandelmel1/4 dl glutenmel (hvetegluten)1/2 ts vaniljepulver1/2 ts natron- Rør smør og tagatesse lyst og luftig- Bland det tørre og ha i. English100 g soft butter*3/4 dl tagatesse* (tagatose sweetener)2 dl almond flour (fat reduced)1/4 dl wheat gluten1/2 ts vanilla powder1/2 ts baking soda- Stir together butter and tagetesse light and fluffy- Mix and add the dry stuff