- Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
Men nå tenkte jeg å prøve meg en stund uten brød, og da var det perfekt å lage noe nytt. Min granola er ikke så søt, da jeg liker best å kunne bruke det sammen med forskjellig frukt, men du kan godt prøve med litt mer lønnesirup hvis du ønsker det
Jeg vet at mange som spiser lavkarbo savner følelsen av å tygge vanlig brød. De er super enkle å lage og forsvinner ironisk nok som varmt hvetebrød når du først setter tenna i de
I originalversjonen er det jo tørt brød eller kavring, men det må vi jo holde oss unna på lavkarbo. Med på veien hjem fikk vi et glass eplemost med Sukrin, og da måtte vi jo prøve å lage tilslørte bondepiker
Helgen er her, og hva er vel bedre enn å fylle huset med duften av nystekt brød. Cottage cheese, egg og salt blandes godt i hurtigmikser eller med stavmikser slik at cottage cheesen blir glatt
) Bruk en slikkepott og fordel røra (veldig klissete) oppi en brødformmed bakepapir i bunn. Jeg har fått så utrolig mange snapper om oppskriften på proteinbrødet jeg lagde tidligere i uken, og her kommer det folkens
Mange på lavkarbo eller glutenfri dietter sverger til steinalderbrød. Jo sånne brød som ikke egentlig er brød, men sånne liksombrød som vi lager av nøtter, frø og med egg som bindemiddel
Ellers har jeg den ofte i miks med speltmel og baker brød, pizzabunn eller rundstykker. Jeg synes også det er viktig å påpeke at man generelt ikke bør basere kostholdet sitt på brødmat, nøtter og frø