I går lagde jeg en yummy lasagnemed sunnere vri, under finner dere oppskriften ->. Legg kjøttsaus, lasagneplater og cottage cheese blandingen lagvis i den ildfaste formen
Jeg lager lasagne rett som det er, men lager nesten aldri lasagnemed kjøtt. Når det gjelder de konfiterte tomatene så kan det utelates, men de gir god smak til lasagnen synes jeg
Dekk medlasagneplater før du har en ny runde med saus, spinat og fetaost. Varm spinaten i ei steikepanne eller gryte til den faller sammen, gjerne i to omganger, da blir det litt enklere å få plass til alt
Ha grønnsakene over i en stor kasserolle sammen medspinat. Dersom du vil kutte ned på pastaplatene kan det være en idé å bytte de ut med tykke skiver av squash, både sunt og smakfult
Kjør spinaten i foodprosessor med litt vann, til den blir til en tykk saus. Men det som er så bra med boka, er at oppskriftene er så enkle og overkommelige at folk som ikke gidder å dra på asiatisk matbutikk i ett sett for å kjøpe superfancy ingredienser, også vil ha stort utbytte av boka
Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen medlasagne. Tilsett kjøttdeig, og mos den så godt du kan med en gaffel eller trespade