Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Det var en av klassikerne på bordet under søndagsmiddag på de gode 60-70 åra
Møre, langtidsstekte og saftige nakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Oppskrift på langtidsstekt svineknoke med braiserte grønnsaker. Svineknoke er en av flere stykningsdeler som på urettferdig vis har blitt glemt eller nedprioritert av de fleste idag, og man går ofte for svinefilet eller koteletter istedet
Alt mulig fra kjøttkaker, via koteletter til langtidsstekt lammeknoke, biff eller påskelammesteken. EN ANNEN MÅTE Å GJØRE DET PÅ SLIK AT MAN FÅR EN TØRRERE GRATENG
Her får du deilige krydrede lammekoteletter stekt til perfeksjon, med en nydelig saus på toppen. Hvis vi nøyer oss med å bestille bare 3 of a Kind dukker det opp ovnsbakt and, som er langtidsstekt i ovnen slik at kjøttet er mørt nok til å dras fra hverandre
Langtidsstekte svinekotletter bringer sikkert frem barndomsminner for mange på min alder. 3 svinekoteletter1 løk3 gulrøtter6 ss Toro gluten- og melkefri brunsausvannoljesaltpepper. 3 svinekoteletter