Langtidsstekingengir deg mest mulig mørt resultat). Når temperaturen iovnen har sunket, setter du et steketermometer inni stekens tykkeste del og setter tilbake på varmluftsfunksjon
langtidssteking og mørhet. Om kjøttet skal stå lenge iovnen bør temperaturen være temmelig lav for at ikke større deler av kjøttet skal få en temperatur som gjør det grått og tørt
Langtidssteking på lav varme skulle gi et saftig og mørt resultat. Serveres med hjemmelaget potetmos, rosenkål, sellerirotpuré, ovnsbakt rødløk og fennikel og varm peanøttsaus
Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage koteletter på den måten han er oppvokst med, nemliglangtidssteking/kokingistekeovnen