) Ellers kan kjøttet brukes i supper og gryter etter ønske, og selvfølgelig kan det serveres på amerikansk måte, med barbecuesaus laget av kraften fra kjøttet, lyse burgerbrød og en god coleslaw
Etter fjorårets suksess så jeg frem mot langstekt lam som smelter på tungen. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Langstekt lammebog med tre slag svartrot. En nydelig puré blir dette, bruk den som tilbehør til kjøtt og fisk, eller som en liten forret med litt god skinke
Velg det kjøttet du liker best selv og lag din egen variant. Kjøtt i skiver/ biter for eksempel entrecôte, svinekoteletter, skiver av lammestek, kylling i biter eller skiver av vilt
langstekt mat gir dessuten supergode smaker og saftig resultat. Svinekjøtt med masse smak. Strø over salt og pepper, raus med saltet, husk det er et stort stykke kjøtt
Helstekt svinenakke langstekt i leirgryte skal jeg lage flere ganger. Jeg tiner kjøttet over natta. Jeg skjærer opp litt grønsaker (gulrot, løk, sellerirot – «man tager hva man haver»), setter steketermometer i kjøttstykket og legger kjøttet oppå grønsakene i leirgryta