Når eg har hatt selskap, går eg ganske systematisk til verks når det gjeld å ete restar. Kaka som kunne frysast, fekk ein tur ned att i frysaren medan vi et opp kremkakene
Setter deigen på morraen - glemmer den i noen timer, også steker jeg langpannebrødet på kvelden. Tenker du at dette blir litt mye har jeg oppskriften på et tradisjonelt langpannebrød HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Legg bakepapir på ei langpannebrød, og tøm deigen utover brettet og bre den utover. Italiensk lanpannebrød, eller foccacia som det også kalles, er perfekt tilbehør til tapas, supper, lasagne og mye mer
Oppskriften er hentet fra en av Hexeberg sine bøker, Frisk med lavkarbo. Et veldig godt alternativ til knekkebrødene jeg har laget for å få litt variasjon
Server gjerne med en bit langpannebrød. Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…