Når du har en jevn røre har du den over i en liten langpanne (20 x 30), eller i en stor rundkakeform (denne kan trenge litt lengre steketid avhengig av størrelsen)
Det skal kunne lages av en langpanne med sjokoladekake. Sjørøverkaker så jeg snurten av i min egen barndom også, selv om det var en tid hvor ingen hadde hørt om hverken fondanter eller spesialformede kakeformer
Jeg lagde den i en rundkakeform, men tror den blir minst like god i en langpanne. Tente i peisen i dag, og har puslet rundt, ryddet, vasket og brettet tøy, skiftet sengetøy osv
Før servering plasserer du et fat over formen og vender kakeformen fort rundt over på fatet. Det smeltede sukkeret vil da ha dannet en fin mørk karamelisert «skorpe på toppen av karamellpuddingen og litt karamellsaus som vil fordele seg rundt på fatet
Daimkake med gulkrem i langpanne. Stryk glasuren jevnt rundt. Legg bakepapir i bunnen av 24 cm diameter kakeform, og smør sidene godt. Fordel kakerøren likt i 3 kakeformer. 24 cm diameter kakeform, og smør sidene godt
Hvis den virker «fast» når du forsiktig dytter på formen og hvis den kjennes ferdig ut når du banker lett på den med baksiden av en skje, så ta den ut (bare formen, ikke den varme langpannen
Del opp røren i to, og hell over i en smurt kakeform. Dette er oppskriften på en langpanne sjokoladekake (30x40cm), men jeg bruker en rund form, to ganger i stedet