Fungerer helt utmerket å varme opp, steke litt kyllingfiletbiter og blande sammen. Og det er ikke uten grunn at India kalles for krydderets land, da det er det landet i verden som produseres flest varianter av krydder
ja da har jeg et godt tips til deg, blandkyllingkjøttdeig, eller kjøttdeig sammen med en pose dip ( holiday eller en anne du liker godt ) bland det godt sammen og stek på pannen, server i brød med salat
Men det jeg har fått med meg er at smakene i det syriske kjøkkenet har blitt spesielt påvirket av Tyrkia og andre nærliggende land, da de deler mye av den samme historien
Land/distrikt. Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker. Legg grønnsaker i en ildfast form og legg kyllingen på toppen
Da jeg begynte å snuse på mat fra andre land, ble jeg ofte overrasket over krydderne som ble brukt, for der vi bruker muskat i fiskegratengen, nellik i appelsinen og kanel på grøten, bruker både indere og grekere disse krydderne på helt andre måter
Jeg savner Thailand hver eneste dag og jeg har lagt min elsk på Thaimat og Asiatiske smaker, og på den måten bringer maten meg på et vis tilbake til smilets land flere ganger i uken
Den er vanlig å servere i land som Malaysia, Singapore, Indonesia og i sørlige deler av Thailand. Laksa serveres enten med fisk, skalldyr eller kylling
Bland mel og krydder først. Her er det to kikertpannekaker servert med stekt kylling, salat med mais, tomat, paprika, fenikkel og avokado pluss kesam og salsa
land alt i den kalde bulguren, bland inn olje og sitron, smak til med salt og pepper. (Dobbel mengde vann til koking, tilsatt litt svinebuljong, om svin er det du serverer den til, bytt med kylling e
Ha deretter oppi blandingen fra ovnen samt en boks hakkede tomater. Den passer perfekt å lage til noen som i utgangspunktet er skeptisk for hvordan man kan lage en hel middag uten å bruke kjøtt eller kylling
Nærmest alle land har sin versjon av kjøttboller og de smaker godt alle sammen. 500 gr kjøttdeig, (okse, lam eller kylling)1/2 ts salt1/2 ts chilipulver1/2 ts spisskummen1/2 ts garam masala1/2 ts malt ingefær1 løk1 dl strøkavring - eller smuldret tørt brødEn håndfull frisk koriander1 egg. Finhakk løken og bland alle ingrediensene sammen med kjøttdeigen - form til små kjøttboller og stek de raskt i litt olje - legg til sideStek løk og hvitløk i olje i en dyp panneTilsett tomater, krydder, vann og yoghurt - la det småkoke i et par minutterLegg kjøttbollene forsiktig i sausenEtter ca 15 minutter, kan du tilsette ytterligere litt vann hvis sausen er for tørr og la det småkoke under lokk i 5-10 minutter til Topp med hakket persille eller koriander og yoghurt
Den stammer fra Storbritannia og Irland, men er blitt populær i mange land. Opprinnelig benyttes som oftest lammekjøttdeig, men man kan fint også benytte kjøttdeig av både svin, kylling og storfe eller karbonadedeig