andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab i pita – utrolig digg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestek med hasselback- poteter og lammesjy
Denne kan brukes både til lammefilét, lammestek og lammeracks. For deg som skal steke lenge, så venter du med å blande inn honning og 1 dl vin, varm dette forsiktig opp og påfør dette de siste 15 minuttene av steketiden. 1 dl vin, varm dette forsiktig opp og påfør dette de siste 15 minuttene av steketiden
Lammestek. Når det nærmer seg slutten av steketiden smører du urtemiksen tykt rundt kjøttet. Lammestek. 800 gr lammestek eller filetSalt og pepper. 0 800 gr lammestek
Hvis man skal kose seg med sin kjære i påsken kan det bli i overkant mye med en hel lammestek. Potetene satte vi inn sammen med ribba da det var omtrent 45 minutter igjen av steketiden
Lammestek av lår, uten ben. Snu steika halveis i steketida. Lammestek av lår, uten ben. Ta ut gryta, snu steika igjen og småkok videre på middels varme, uten lokk i ca 30 min