andre retter av lam jeg anbefaler er lammekebab ipita – utroligdigg, og her benyttes restene fra lammelår eller lammestekmed hasselback- poteterog lammesjy
Hvis man skal kose seg medsin kjære i påsken kan det blii overkant mye med en hel lammestek. Deretter blandes alt sammen, røres godt og helles iildfasteformermed størrelse ca
Ha alt i en ildfastformog dryss over ost. Skjær opp lammestekeniskiverog server sammen med nystekte fløtegratinertepoteter, grønnsakerog en varm rødvinsaus
Det genialemed framgangsmåten jeg bruker er at potetene kokes nesten møre i fløte på forhånd og trenger dermedikke lenger tidi ovnen enn tiden steken bruker på å hvile seg og du trenger for å koke grønnsakerogvispe sammen sausen
Potetformen skal være gyllen og potetene gjennomkokte når den er ferdig. Men det blir jo ikke et fullt måltid uten grønnsakerog sausSkyen fra lammesteken kokes opp medlitt fløte og en skvett rødvin, og grønnsakene kan du improviseremed