Lammeskank med mørkt øl oppskrifter

Ølbraiserte lammeskanker

Krydre med salt og kvernet pepper, tilsett laurbærblader og timian og kok opp. Legg lammeskankene tilbake i gryten og hell over øl og kraft
Ølbraiserte lammeskanker

Ølbraiserte lammeskanker

Gryten skal stå noen timer i ovnen med lav temperatur noe som gir deilig mørt kjøtt og en smaksrik saus
Ølbraiserte lammeskanker

Ølbraiserte lammeskanker

Ølbraisertelammeskanker får du et mørt smakfullt kjøtt og en helt fantastisk saus, server med en god hjemmelaget potetmos og grønnsaker
Langkokt lam på en søt snurr ;-)

Langkokt lam på en søt snurr ;-)

Der serverer de nydelig mat, og deriblant lammeskanker kokt i  øl som de brygger selv + en dasj rødvin og grønnsaker
Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Jeg spurte en venninne om tips til væske- og hun anbefalte mørktøl eller hvitvin. Brun lammeskankene raskt i en panne med godt smør
Øl i maten og øl til maten

Øl i maten og øl til maten

Han serverte ølmarinertlammeskankmed en ostetallerken til dessert. Det var hovedkriteriet da Bergen Ølfestival (BØ) arrangerte konkurranse med tittelen årets ølkokk i helgen
Lam i høstskrud

Lam i høstskrud

Lammeskanken består av mye ben, så skal du ha rikelig med kjøtt, er det greit å beregne én lammeskank per person
Marokkansk påskelam, lam Mrousiya.

Marokkansk påskelam, lam Mrousiya.

Legg lammeskankene i en solid, tykkbunnet gryte med lokk. Påsken nærmer seg med stormskritt. Ikke noe fiksfakseri og det er påske så selvfølgelig skal det være en bag in box

Litt luksus og litt rester

Men noen ganger drar jeg bare innom butikken uten å ha helt koll på hva som er hjemme, og noen ganger er det lammeskank for halv pris på ICA som bare venter på å bli laget på å bli braisert i ølmed løk og selleri