Væsken som du tilsetterblirtil en nydelig saus/kraft, du kan bruke vin, kraft, øl eller bare vann, forskjellige grønnsaker kan også tilføre sausen en god smak
Denne oppskriften er en hyllest til alle som lager deiligøl hjemme. Ha oppilammeskanken og stout. Lammesesongen er i god gang og vifinner denne nydelige råvaren både ibutikken og hos slakteren
Oppskrift på ølbraisertelammeskanker. Ølbraisertelammeskanker får du et mørt smakfullt kjøtt og en helt fantastisk saus, server med en god hjemmelaget potetmos og grønnsaker
Det billige kan være littkjipt, gammelt, fryst og med lite kjøtt, mens det dyre har så mye kjøtt at det nesten blir lammekoteletter eller lammeskank på pinne
Lammeskanktil Matua PinotNoir. Om du er på øl-humør, så er det hveteøl som passer som fot i hose. Aspargessesongen varer fra midten av april og tilmidten av juni