Lammelår uten termometer oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Uten lemenmøkk i. Et godt steketermometer må man ha. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var
Lammelår med rødvinspærer

Lammelår med rødvinspærer

Sett midt i ovnen med syeketermometer. Vi lagde lammelår med rødvinspærer, chalottløk, aspargesbønner og småpoteterDu trenger
Utbenet lammelår & kraft

Utbenet lammelår & kraft

Jeg brukte i hovedsak en større kniv til, men fant frem en liten til områdene der jeg fysisk skar kjøttet av tett inntil benet uten mye handlingsrom
Helstekt lammelår på grønnsakseng

Helstekt lammelår på grønnsakseng

Sett inn steketermometeret i det tykkeste stedet på låret. Gni inn lammelåret med salt og pepper. 1 lammelår, 3-3,5 kg. Legg lammelåret over grønnsaksengen og sett i forvarmet stekeovn, 250 gr. Stekes til steketermometeret stiger til 75 grader. 1 lammelår, 3-3,5 kg. Stekes til steketermometeret stiger til 75 grader
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Har du et steketermometer så setter du det i den mest kjøttfulle delen av låret nå. Dette er første gang jeg har laget lammelår selv
Lammelår med bein

Lammelår med bein

Dette vil bli en nydelig saus – helt uten andre smaker enn de som hører lammet og lammekrydderet til
Lammelår i kokegrop

Lammelår i kokegrop

Ambisjonene mine strakk seg til lammelår og rotgrønnsaker. Lammelåret, spekket med hvitløk og pakket inn i mange lag aluminiumsfolie ble lagt i gropa, sammen med løk, neper, og en diger søtpotet, også i folie
Oppskrift: Lammelår og godt selskap

Oppskrift: Lammelår og godt selskap

Lørdagskveld og lammelår. Jeg har oppskriften jeg brukte på lammelår med tilbehør, som overskriften sier, men jeg kan ikke oppskriften på godt selskap
Lammelår

Lammelår

Lammelår høres påsken til. Tips en venn Lammelår. Penslet på lammelåret Stekte 4 timer på 80 gr. Lammelår. 25
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

Fikk en god fårikål med store kjøttbiter uten bein og masse fett, men litt lammekjøtt med mye. Her har jeg erstattet noe av det "vanlige" fårikålkjøttet med lammelår