Lammelår steketid 180 oppskrifter

Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Du kan også velge å ha lavere temperatur og lengre steketid for å få kjøttet enda mørere. Dette er første gang jeg har laget lammelår selv

Lammelår i kokegrop

Det er viktig at det ikke kom røyk ut, da det er varmelekasje som fører til lengre steketid. Ambisjonene mine strakk seg til lammelår og rotgrønnsaker
Helstekt lammelår av villsau

Helstekt lammelår av villsau

Steketiden er ca. Legg så lammelåret i den ildfaste formen eller stekeformen. timer steketid. Fordel grønnsakene og løken rundt lammelåret

Langtidsstekt lammelår, greskinspirert

Grønnsakene legges under lammelåret underveis i steketiden for å danne ekstra god smak. Sett opp temperaturen litt mot slutten av steketiden, men følg nøye med på steketermometeret
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking av lammelår. Dette lammelåret blir tilberedt på svak varme over lang tid til det blir så mørt og saftig at det detter av beinet og nesten smelter i munn
Nydelig marinade til lammelår/steik

Nydelig marinade til lammelår/steik

Men med lammelår, i motsetning til lammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
HØSTMAT OG LAMMELÅR

HØSTMAT OG LAMMELÅR

Høstmat, ala lammelår med rotgrønnsakerGni lammelåret med salt, pepper, rosmarin og timian, og legg på en bakplate
«Årets beste lammelår»

«Årets beste lammelår»

jeg beinet ut låret for å korte ned på steketid, mindre svinn og jeg fikk kokt nydelig kraft på beinet
Lammestek med klassisk tilbehør

Lammestek med klassisk tilbehør

En saftig herlig lammestek eller et helt lammelår er og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Lammestek, langtidsstekt

Lammestek, langtidsstekt

Klassisk lammelår (her). Mot slutten av steketiden, setter jeg opp temperaturen for å fremskynde prosessen noe
Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

Provence, Pierre Magnan og Provencalsk lammestek

lammelår (uten isbein og knoke). Nå er det bare å skru opp varmen til 225° C i cirka 15 minutter før steketiden er over. YARPP powered by AdBistroPowered by 1 stk lammelår (uten isbein og knoke)