For å få oljen til lammecarreen så starter vi med å confitere hvitløken. Lammecarre pakker du i en pose med en kvist rosmarin og nok olje til å dekke kjøttet
Lammecarré sousvide med gulrotpuré, reddiker, karamellisert løk og rødvinsreduksjon. Tilsatte 400g arborioris, litt salt og rørte videre i ca 3 minutter. Asparges ble tilberedt i sousvide på 84 grader i 15 minutter. Ha i en dl av kraft fra kjøttet (fra sousvide posene), ca 100 g smør i terninger og smak til med salt og pepper. Tilsatte 400g arborioris, litt salt og rørte videre i ca 3 minutter Tilsatte 3 dl hvitvin, fordamp og tilsatte en øse kyllingkraft/buljong om gangen
SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)