I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen medrotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommes frites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
Server på en seng av rotgrønnsaker, beter og potetmos, med tyttebær og litt sjysaus. Kok poteter og skrell disse, mos med en rotmoser og ha i litt smør/margarin, rør inn melk til stappen er passe tykk, og smak til med salt og pepper
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av hest med smørstekte rotgrønnsaker, potet og syrlig innkokt løk. Sous Vide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Skrell alle rotgrønnsaker og kutt dem i ca like biter. Legg dem i en kasserolle og dekk med melk. Når de er ferdige, kjør godt med stavmikser til alle klumper er borte