Laksemousse er en klassiker som kan varieres til det uendelige. Dette er en enkel variant som er nydelig i seg selv og lettlaget, men du lett kan tilsette flere ingredienser som for eksempel lakserogn, krabbekjøtt eller reker
Mini vannbakkels med laksemousse, brent kapers, urtedressing og asparges. Du kan servere som dessert med vaniljekrem, eller som her som forrett med laksemousse
Laksemousse. Dette er strengt tatt ikke en tartar for jeg benytter tunfisk fra glass eller boks, men hva det nå enn kalles så er dette en supergod rett som passer ypperlig som forrett
Filet av villfisket piggvar på en seng av avokado og laksemousse med en klassisk beurre blanc. Etter mer enn 40 festaftener der det har vært servert mer enn 200 retter i Mat- og Vinklubben Smak, er det en utfordring å stadig finne på noe nytt
I dag har jeg laget laksemousse. Laksemousse (stor porsjon, fyller 2 l brødform)600 gram røkelaks200 gram spekeørret (se oppskrift annet sted på bloggen)1 beger creme fraiche3 dl fløtelitt revet pepperrot (ca 1/2 ts)saft av ca 1/4 sitron1 glass lodderogn2 ss hakket dill2 ss hakket grasløk1/2 dl hvitvin3 gelatinplatersalt
Skiver av røket laks rullet rundt laksemousse servert med gratinert potetmos og rundstykker. Vi hentet inspirasjon fra en oppskrift av Gordon Ramsay fra det engelske matbladet Delicious
Sprøyt laksemousse på kiwiene med en sprøytepose, og sett kiwiene på tomatskivene. Fristen for å sende inn bidrag til årets Salma Chef 2012 ble utsatt med en måned