Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper. Del laks i biter, kutt brokkoli i små buketter, finhakk hvitløksfedd og kutt sukkererter i mindre biter
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausen med laksen. Sammen med rød fisk, scampi og litt fløte (bruk soya ved allergi), så blir dette et festmåltid i hverdagen
Arranger laksestrimler og sukkerertene på tagliatellene og hell over resten av sausen. En pasta rett med fløte og laks bør være en av de enklere å like, og ikke på noen måte være en utfordring for noen
Tilsett laksen og etter noen sekunder tilsettes fløten. Skjær den røkte laksen i små biter. Laksen blandes i pannen sammen med Permigiano Reggiano , ferskmalt svart pepper og hakket dill
¤ Skru ned varmen, eller trekk kasserollen av plata og tilsett fløten. salt og pepper til laksen. ¤ Legg laksefiletene på smurt ovnsplate (jeg deler laksen opp i biter når den er ferdigstekt)
) Skjær opp laksen i terninger og legg de i fløtesausen. Kok opp fløten under omrøring. 6 dl (mat)fløte1 purreløk1/2 paprika2 fedd hvitløkdillsalt og pepper (evt. fiskekrydder)4 laksefileterbåndspaghetti (tagliatelle)Skjær opp purre, paprika, hvitløk og dill