Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
♥ Igår ble det laks med persillesmør i folie med urtesaus, hvitløkskroketter og salat. Den laksen ble så god, at jeg velger å dele en oppskrift idag også
rør så inn ost og persille. 4 laksefileter 2 Ss smør 1/2 løk 2 Ss hvetemel 3 dl fiskebuljong 2 dl melk 100g baconost 4 Ss hakket bladpersille salt og pepper ( jeg droppet ekstra salt siden minsten skulle spise)
Finhakk fersk dill, persille og chili, og ha i sammen med créme frâiche. Her kan du velge om du vil steke laksen med urtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over
Valget falt på laks denne gangen. Laks med søtpotetchips og saus 2015-09-15 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 3 laksefileter 1 stor søtpotet 1-2 ss flytende melange salt og pepper 200 g brokkolitopper Valgfri salat. Saus 2 dl melk 1 egg 1 ts potetmel Finhakket persille Løkpulver, hvitløkspulver, salt. Legg laksefileter i en ildfast form og bak i ovnen på 210 grader i 15 min. 3 laksefileter. 2 dl melk 1 egg 1 ts potetmel Finhakket persille Løkpulver, hvitløkspulver, salt
Her kan du forberede mye på forhånd som å skrelle rekene, skjære laksen i fine skiver, lage dressingen, kutte opp fenikkel og legge den i dressingen, men vent med å kutte opp eple og legg det sammen med fenikkel til ca
Grovhakk persille, gressløk og koriander og ha det i en skål. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
eller persille. Laks og appelsin, hvem trodde at dette skulle smake så godt. Ta fire fine lakseskiver og legg tilside til pynt, resten av lakseskivene deles i tre eller fire biter
Skvis over litt sitronsaft, strø over litt finhakket persille og krydre den salt og pepper. Jeg pleier å gå i gang med laksen så snart jeg har fått risen på kok