Bruk laks istedenfor kylling, og fiske/hummerkraft. Ha fløte og vann i en stekepanne med høye kanter, og tilsett eventuelt en skvett hvitvin og kyllingfond
Kok pasta al dente i saltvann med en liten dråpe olje. bland i litt oppvarmet fløte). den, hjemmelaget pesto, toppet med grovrevet parmesan og til slutt et basilikumblad
Bruk laks istedenfor kylling, og fiske/hummerkraft. Ha fløte og vann i en stekepanne med høye kanter, og tilsett eventuelt en skvett hvitvin og kyllingfond
Bland fløte, rømme og sitronsaft og hell over, bland godt sammen. revet parmesan. I utgangspunktet er jeg ikke så glad i varmrøkt laks, men hadde lest om en rett der den ble bakt i ovnen
Vi spiser fremdeles både laks og ørret i vår familie. Server i dyp tallerken med pasta i bunnen, og en god sleiv med fiskegryte og kanskje et fryses med forskrevet parmesan og en omgang ned pepperkverna på toppen
Ha så i fløten og la dette koke til det har tyknet litt. Det kan se ut som jeg har fått dilla på laks. Dagens rett ble sprøstekt laks med jalapeño-ostesaus og spaghetti