Disse små tjukke pannekakelignende sakene med rømme og kaviar eller røkelaks… eller fenalår eller… Vil du ha den litt mer avanserte oppskriften, finner du den her
Denne sausen er også kjempegod å servere til stekt laks. Utskriften har blitt liggende lenge, men i forbindelse med min sagnsomuste rydding dukket den opp
Det trengs egentlig heller ikke noen salat til, men neste gang vil jeg lage en sursøt agurksalat. Fisken er saftig og fin, det trengs ikke noe saus ved siden av eller smeltet smør
Laks for den late. Ferskt kjøtt i sursøtsaus og en aldri så liten pils. Og gleden var stor da disse små fyllikene passe fantastisk sammen med urtemarinert lammefilet
Varm opp godt med olje. Legg fisketerningene i en skål og drypp over soyasaus. Bland 1 ss av potetmelet med hvetemel og vend fisketerningene i dette. Rør sammen ketchup, eddik, honning og 1 ss potetmel og varm opp til en tykk saus som serveres i en skål for seg. 600 g laks i 3 cm terninger. 2 ss soyasaus
Wokede grønnsaker og sursøtsaus er nok også ypperlig tilbehør. Laksefilét. Ta fram et rivgjern og riv skallet av hele sitronen og bland det sammen med agurken
Denne retten skal gi fisken en sprø utside, myk innvendig og sursøt smak. Tilsett litt olje, varm opp til sterk varme og tilsett salt, sukker, eddik, soyasaus, maisstivelse, vårløk, ingefær og hvitløk for å lage en saus
Sprø utside, myk innvendig sursøt smak. Tilsett litt olje varm opp til sterk varme og tilsett salt, MSG, sukker, eddik, soya saus, maisstivelse, vårløk, ingefær, og hvitløk og for å lage en saus
iHerb er en nettbutikk med tilholdssted i California. Butter (Smør) - Jeg bruker ekte smør når jeg vi ha smørsmak, men ellers kan denne brukes til å sette smørsmak i bakverk, rører, grøt, saus, i kokevannet til grønnsaker og mer