Favorittpålegget mitt på lomper er røykt laks, avokado, rødløk, crispysalat / kalkunskinke, pesto, salat og paprika / røykt skinke, avokado og ulike grønnsaker
Hvordan blir det å bruke samme oppskriften til laks/ørret. Notes Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak
Servert med ovnsbakt laks og rødpesto. Ovnsbakt torsk medrødpesto. Nå skal det jammen meg smake med noen sunne gode middagsretter, fri for ribbefett, smør og fløte
Snøfrisk, timian, rødløk og laks er også en nydelig kombinasjon. Jeg brukte vanlig grønn pesto på halvparten av lefsene og rødpestomed mozzarella og pepperoni på resten
laks. Server med for eksempel nystekte rundstykker, foccaciabrød eller nøttebrød. Jeg er ikke den flinkeste til å spise fisk, men med denne suppen er det intet problem å spise mer av den sunne sjømaten
Rødløk. ◊ Start med å mikse krydderblandingen. ◊ Server med ønskelig saus/dressing. 500-600 g fisk (jeg brukte sei, men torsk og laks funker også. 120 g polenta (det er et slags maismel for den som er ukjent med det). 1/2 glass rødpesto. ◊ Ha pesto, egg og 1 ss av krydderblandingen i en stor bolle. ◊ Legg fiskebitene på et stekebrett kledd med bakepapir og stek på 200 grader i 15-20 minutter. 500-600 g fisk (jeg brukte sei, men torsk og laks funker også. 120 g polenta (det er et slags maismel for den som er ukjent med det). 1/2 glass rødpesto