Stek laksefileter på middels varme i en panne til nesten gjennomstekt, smak til med en klype salt. Laksmed potetbåter og parmesansaus 2016-11-15 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 poteter 1 ss smør eller olje 1/2 aubergine hvitløkskrydder, salt og pepper 1/2 brokkoli. Legg på et bakepapir med smør/olje, hvitløkskrydder salt og pepper over og bak i ovnen på 210 grader i 25-30. 4 laksefileter 4 poteter
Mamma lagde en gang laksmed pasta og ostesaus. Jeg brukte halve tuben og halve fløtepakken, kokte det opp i samme stekepanne som laksenDen ble veldig tykk og mettende, så neste gang prøver jeg kanskje med melk, istedet for fløte
Ostesaus. Lakselasagne. Pisk sammen fiskebuljong og hvetemel og pisk så jevningen sammen med hvitvinen. Legg lagvis tomatsaus, ostesaus og lasagneplater
Spaghetti og kjøttsaus blir lett servert to ganger den samme uka, og det samme gjelder laksen. Men jeg har aldri laget den medostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut
Laksemiddagmed asparges og bacon. Oppskrift på makaronigrateng med hjemmelaget kjøttsaus. Stek deretter laksenmed sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chilisaus
Denne kan jo fint lages medlaks også, så får du en slags fiskegrateng. Kutt blomkålen opp i passe små buketter, legg den i en bolle med varmt vann og salt for å vaske den
Lasagne medlaks og scampi. Ha noen blader basilikum på toppen og server med godt brød ved siden av. Ostesaus250 gr (1 beger) ricotta1 dl parmesan2 dl hvit ost1 dl melkPepper. Begynn med kjøttsausenHakk løken og stek den i olje på middels varme - krydre med salt, pepper og oreganoLa det surre i et par minutter og tilsett finhakket hvitløkHa så i finsnittet bacon og stek til baconet får litt fargeTilsett kjøttdeigen og bruk en stekespade til å hakke opp kjøttet - stek til det har fått litt fargeTilsett hakkede tomater og bland godtKrydre med salt og pepper, ha i tomatpuré og en neve med raspet ost - la sausen småkoke i 10-12 minutterLag hvit saus ved å lande alle ingrediensene og krydre med litt pepperTa cirka to tredjedeler av kjøttsausen over i en bolle eller lignende slik at det er igjen et lag med kjøttdeig i bunnen av kjelenLegg så et lag med pastaplater og fortsett med et lag ostesausFortsettmed kjøttdeig, pastaplater og ostesaus lagvis og avslutt med kjøttsausenTopp det hele med mozzarella i skiver og sett på lokket - la kjelen stå på svak varme i ca 20 minutter