En lun salat,med sprøstekt laks,mykmozarella og knasende krutonger stekt i hvitløksolje. Sprøstek laksefilèt uten skinn i olje,krydre med sitronpepper og salt
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Hvordan blir det å bruke samme oppskriften til laks/ørret. Notes Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak
Smør paiformen med smør eller olje, og kutt til paideigen slik at den passer formen. Finkuttet Ost (enten Jarlsberg, eller som jeg brukte her Mozarella)
Laks i ovn. Ca 800 gram laksefilet. ca 200 gram ost, for eksempel Jarlsberg samt litt Mozarella. 3 liter kyllingbuljong (enten egenlaget, ferdigkjøpt, eller 3 l vann med 6 kyllingbuljongterninger). Ca 800 gram laksefilet. ca 200 gram ost, for eksempel Jarlsberg samt litt Mozarella. 10 cherrytomater 3 liter kyllingbuljong (enten egenlaget, ferdigkjøpt, eller 3 l vann med 6 kyllingbuljongterninger)
Del jordbærene og vårløken opp i skiver, og mozarella og avokado i passende terninger. Varm en stekepanne med litt olje og form laksefarsen til fire like store burgere
Kutt mozarella i terninger og flak opp laksenmed fingrene og ha over. Ofte når jeg vet at jeg er alene til lunsj/middag stikker jeg på butikken for å kjøpe varmrøt pepperlaks
Det skrives mye om oppdrettslaks fortiden og mange er skeptiske til å spise det, jeg tenker som det meste annet, alt med måte, så jeg spiser laks en til to ganger i uken med god samvittighet
Start med å legge den grønne salaten nederst, deretter bare fyller du på med agurk, tomat og mozarella, krydrer med salt og pepper, litte grann balsamico og schmakk