Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Rekker, laks, tunfisk, varmrøkt makrell, makrell i tomat, fiskeputting og fiskekaker. Bruk gjerne en liten skål eller tallerken slik at du ikke forsyner seg med for store måltid
Den handler om å kunne se muligheter og tenke kreativt med enkle ingredienser foran seg. Jeg vil at dere skal komme med forslag, enten i kommentarfeltet eller for dere selv, til hva slags måltider du kan lage av følgende ingredienser
MandagKremet brokkoli- og cheddarsuppeTirsdagFusilli medchorizo-bologneseOnsdagSoyaglasert biff med vårløkTorsdagStekt laksmed dillsmør og posjert eggFredagKylling i appelsinsausLørdagKokebloggens favorittlasagneSøndagRømmegrøt med spekefat
Fisk, fet fisk som makrell, sild oglaks/ ørret er veldig bra. Bland sammen de tørre ingrediensene, vent med bakepulveret, og rør det sammen med eggeblandingen
side ♥ Ha litt sitron, salt og pepper på mens du steker ♥ Legg på en tallerken ♥ Stek så sopp, løk og hvitløk på svak varme ♥ Smør laksen inn med Creme Fraiche (kun på toppen) dette er best å gjøre når den er lunket♥ Skyll salaten og rist godt ♥ Legg salat på tallerken, det stekte grønnsakene og fisken til slutt
Fisk, fet fisk som makrell, sild oglaks/ ørret er veldig bra. Mitt valg er et lavkarbo kosthold som er et kosthold med et redusert inntak av karbohydrater til fordel for et økt inntak av proteiner og/eller fett - sammenlignet med hva som er vanlig ved et typisk norsk kosthold
Serveres med en rømmeklatt og sylteagurker. Rør inn syltet kålog tomatpuré. Strimle løk og purre. Press hvitløk over og fres i smør eller olje i en stor kjele til alt er mørt