Dette er en rett som fint kan serveres til gjester og i spesielle anledninger også. Du trenger selvfølgelig ikke bruke salmalaks, men gjerne en rimeligere type
Eller til stekt laks. Bland raspet hvitløk, sitron og olje i bulgur, bland inn løk, agurk, tomat og persille,Hakk rosinene litt og ha dem i sammen med kikerter
Og takk for tips kjære leser, kylling kan man fint erstatte med fisk i den retten, min bedre halvdel mente at denne var bedre enn kyllingpannen, jeg heller nok mer mot kyllingpannen men at den var god, det lover jeg
Hvordan blir det å bruke samme oppskriften til laks/ørret. Notes Server med litt godt brød om du vil, jeg spiser den bare som den er, masse deilig smak
Og takk for tips kjære leser, kylling kan man fint erstatte med fisk i den retten, min bedre halvdel mente at denne var bedre enn kyllingpannen, jeg heller nok mer mot kyllingpannen men at den var god, det lover jeg
Jeg synes den er nydelig medsashimilaks eller stekt laks. Prøv sashimilaks til denne salaten. Den beste måten (synes jeg) er å skjære helt rundt både på langs og på tvers med kniv, dra av skallet og deretter findele
Laksepakker. Som vanlig starter jeg med å ta rettningslingene. det går fint. Er du gravid eller ammer vil jeg anbefale deg å følge rettningslinjer for mann eller en som trener mye
Fordi det er salma kan den fint spises rå og det smaker godt. Jeg følger opp tråden fra gårsdagens innlegg og serverer nok en deilig og smakfull hverdagsrett for oss som trenger middagsinspirasjon
En sunn, næringsrik og mettande start på dagen HER medeggerøre&laks. Krema laksewok HER. ) Går heilt fint du blogger om oppskriftene ja, men naturligvis med ganske tydelig formidling at oppskrifta er herfra
Jeg serverte den til ovnsbakt laksmed bearnaisesmør. Om du ikke skulle få tak i kjørvel, vil jeg tro det går fint å bruke samme oppskrift med fersk estragon eller persille