Server medcreme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Ta skålene ut, dryss over finklippet gressløk og legg på en skive røkt laks. Bruk små ildfaste skåler/former som du smører innvendig med litt smør eller olje
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i CremeFraichemed en dæsj soyasaus i på Meny en gang. i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk og pinjekjerner
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Cremefraiche. Del laksen opp i passe store serveringsstykker og krydre den med salt og pepper. Stek laksen i et lite minutt på den ene siden, på høy varme, før du snur den og steker den noen minutter på den andre siden
Finhakk gulerot og selleri og blank dette i stekepannen med lit olje. Blandes med lasta og serveres. 500g laks. 3 dl creme fraiché. Ha i fisken i 2cm store biter, stek i 2 minutter før du slår over creme fraiché. 500g laks. 3 dl creme fraiché
over SALMA laksen i pannen før servering. Server gjerne med ris og brokkoli eller en grønn salat til. Skjær SALMA i porsjonsstykker à ca 100 gram og krydre med salt og pepper
Bland sammen mariaden og bland inn medlaksen. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Server med godt brød og Crème Fraiche Lett ☀️. Crème Fraiche Lett. Legg på laksefilet, krydre med litt salt, dryss over litt persille og skvis over litt sitronsaft