Mos et halvt hvitløksfedd og rør inn i kesam sammen med en klype salt. I dag har jeg deilig fiskerett til dere, hver gang jeg spiser laks tenker jeg at jeg må gjøre det oftere – det er jo så godt
Kjør spinatbladene i en blender og rør inn magerkesam sammen med litt salt, pepper og sukrinmelis. Laks med potetbåter og spinatsaus 2015-08-18 17. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 2 laksefileter 4 poteter 1-2 ss olje et par never spinat 4-5 ss magerkesam 1 ts sukrinmelis, en klype salt og pepper. Bak laksefilet i ovnen ved siden av potetene de siste 15 minuttene. 2 laksefileter 4 poteter. 1-2 ss olje et par never spinat 4-5 ss magerkesam 1 ts sukrinmelis, en klype salt og pepper
Strø over kokoschips før servering og servér med litt kesam eller rømme. Laks med kokoschips 2015-08-04 08. Ingredienser 4 laksefileter 2 ss kokoschips (eller kokosstrø som ristes lett i panna) 4 store salatblader (kan brukes som wraps) 2 ss magerkesam eller rømme 1/3 løk 4-5 tomater 1/2 paprika 1/3 agurk 1/2 boks mais. Bruksanvisning Legg laksefileter i en ildfast form og bak i ovnen på 200 grader i 20 min. 4 laksefileter. 2 ss kokoschips (eller kokosstrø som ristes lett i panna) 4 store salatblader (kan brukes som wraps) 2 ss magerkesam eller rømme 1/3 løk 4-5 tomater 1/2 paprika
♦ Legg laksefileter i en ildfast form og smør den stivnede kokoskremen over filetene. 4 laksefileter. 2 ss magerkesam. ♦ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør (15-20 min) og mos sammen med litt kesam. 4 laksefileter. 2 ss magerkesam
(dei siste gongane har eg erstatta creme fraiche med magerkesam). Server med ovnsbakt laks. (dei siste gongane har eg erstatta creme fraiche med magerkesam)
Ovnsbakt laks i folie. Legg en laksefilet på et relativt stort ark med folie. Laksefileten krydrer du med ønsket krydder, og så fyller du folien med ferske grønnsaker
Server den gjerne med en frisk salat, fetaost og en klatt magerkesam ♥. Søtpotetgrateng m/laks. I stedet for karbonadedeig valgte jeg terninger av laks, og det ble kjempegodt
eks brokkoli, magerkesam, linser og pinjekjerner, toppet med sitronpepper. Glad i laks. Er det en fiskesort jeg digger er det definitivt laksen - for en vidunderfisk