)3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
I dag prøvde jeg ut laks i lime- og karrisaus med squashpasta til. ♥ 3-4 filet med laks (ben- og skinnfri)♥ 2 dl kremfløte♥ 1 terning fiskebuljong ♥ 1 ts dill♥ 1ts karri ♥ 3 ts tomatpurre♥ Saften av en halv lime♥ 1 squash♥ Smør, salt og pepper
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
Du kan lage en halal versjon av denne ved å bruke kalkun-bacon Vil du lage en vegetar versjon av denne kan du bruke røkt laks i stedet for bacon, men da trenger du ikke å steke laksen i panne først
100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røkt laks
Det kan se ut som om vi bare har spist laks i det siste, det har vi altså ikke, men jeg har spart opp oppskrifter og bilder av nye retter som er verdt å fortelle om, så da blir det kanskje mye av en ting