Rasp ingefær, hvitløk og finhakket chili - bland det med teriyakisaus Pensle fisken i blandingen og stek den i panne til den er knapt gjennomstektPensle fisken en gang til med teriyakisausen og la fisken hvile i et par minutter før servering, helst med folie overDryss over hakket koriander og server med agurk- og mangosalat og gjerne en dæsj Crème Fraîche
Finhakk chili, rødløk, ingefær og koriander. Kutt mangoen og avokadoen i terninger. Fordel derfor halvparten av chilien, rødløken, ingefæren og korianderen på fiskestykkene
Laks. Mangoglasering. Tørk godt av laksen med litt kjøkkenpapir og lag noen noen snitt i skinnsiden på laksen, kutt på tvers over stykket fra rygg mot mage
Revet ingefær. Chili. Del laksen opp i store terninger. Lag mangosalaten mens fiskekakene stekes. Has så over i en liten bolle Ha i resten av laksen, egg, salt og vårløk i matmøllen
Kutt opp chili, vårløk og ingefær og ha i. Resultatet ble kjempegodt og kan brukes både mellom hamburgerbrød eller som vi gjorde, med en frisk salat av mango, eple og koriander
Chilimarinertlaks med grønnsakssalsa. Rør olje, limesaft, eddik, koriander, chili og kryderne sammen. Sesamlaks med mango-og avokadosalat + Elins soyasaus= en uslåelig smakskombinasjon