Hell sauseni en ildfast form, legg laksen uten skinnisausen. av laks. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, og kombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
Man kan alltids få tak i ørret og laks med skinn, men ikkenødvendigvis de ønskede stykkene. Sammen med steinbiten serverte jeg pannestekt persillerot, smørstekte gulrøtter og en hvitsaus med gressløk og dill
Norsk laks, ikke sant. Ofte faller valget på havabbor (sea bass på engelsk, levrek på tyrkisk), en relativt slank fisk med delikathvitt kjøtt og som er ganske vanligiMiddelhavsregionen
Stek laksi en panne på middels varme til akkurat gjennomstekt - ikke for lenge. Sausen lager du ved å piske mel og smeltet smør sammen, spe på med melk, vispkontinuerlig og la det koke opp før du setter ned varmen
Ha basilikum, nøtter, hvitløk og salt i en hurtigmikser eller støt alt i en morter. En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedestil en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensktomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø
Varm opp stekepannen, legg ihvitløk, rosmarin og olivenolje. Legg litt røykt laks på tallerkenene sammen med sikori, dill og pepperrot og hell over varm dressing/saus