Varm opp oljen, ha i kålen, la den frese litt før du tilsetter chili, ingefær og hvitløk. Hell på soyasaus og la det putre noen sekunder og smaksett med koriander, sukker og lime
Finhakk ingefær, chili, hvitløk og korianderen. Ha østersausen og soyasausen i en kjelle. Når den er ferdig redusert så tar du laksen i en ildfast form og pensler marinaden på laksen
Servert med ovnsbakt laks blir det en kjempegod middag. Marinade til laksen. Server laksen og mango- og avokadosalaten sammen og nyt en sunn og god middag
Servert med ovnsbakt laks blir det en kjempegod middag. Marinade til laksen. 2 fedd hvitløk, finhakket. 1 ss ingefær, finhakket. 1/2 rød chili, finhakket. 3 ss soyasaus. Skjær laksen i den størrelsen du ønsker, porsjonstykker (150 g) eller mindre biter. 1 ss fersk ingefær, finhakket. 1/2 rød chili. 3) Tilsett finhakket ingefær og chili. Server laksen og mango- og avokadosalaten sammen og nyt en sunn og god middag 2 fedd hvitløk, finhakket. 1 ss ingefær, finhakket. 1/2 rød chili, finhakket. 3 ss soyasaus. 3 vårløk 1 ss fersk ingefær, finhakket. 1/2 rød chili
Bruk de grønnsakene du har for hånden og krydre med litt chili, hvitløk og ingefær. Ha ny olje i wokpannen din og wok grønnsakene mens du rører hele tiden, tilsett chili og ingefær underveis
Det er slik i hverdager at når man skal lage fisk til middag i hverdager, velger man fort laks. ) Denne gangen en kinesisk inspirert oppskrift ved å dampe kveiten med aromatiske ingredienser, som ingefær og hvitløk
Chilimarinertlaks med grønnsakssalsa. Rør olje, limesaft, eddik, koriander, chili og kryderne sammen. Sesamlaks med mango-og avokadosalat + Elins soyasaus= en uslåelig smakskombinasjon
Den blir dog veldig god med laksen. lime, sukker, chilli, hvitløk, ingefær og soyasaus sammen. Ingefær skjær man bare av en bit og tar bort skallet på utsiden
Bland inn kokosmelk/vann, fiskebuljongterning, soyasaus, hvitløk, ingefær og eventuelt chili. I dag har jeg for eksempel prøvd en oppskrift på laksewok med kokosmelk
I utgangspunktet er teriyaki en måte å tilberede kjøtt på, hvor kjøttet blir grillet med en glasering basert på soyasaus, mirin (en søtere variant av risvin) og sukker