Server med potet, potetmos, ris, pasta, blomkålmos, salat eller hva enn du måtte ønske. Prøvde denne gangen å lage den i fløtesaus bare for å dempe litt på denne lakselukten og sette en annen smak på den
Hell i fløten og dryss over rikeleg med kvitløkspepper. Aspargesbønner passer som tilbehør til kjøtt og fisk, i wok og dei er eit sunt altenativ til pasta og nudler
asiatisk marinert laks, bacon, bacon og søtpotetsalat, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, blomkål, blomkålboller, blomkålkjøttboller, blomkålkjøttboller og tomatsaus, brød med lite gjær, brød uten gjærsmak, brød uten heving, bringebær og kokos, bringebær og kokossmoothie, carbonara, carbonara med fullkornspasta og kalkun, eltefritt brød, eltefritt brød med bretting, eltefritt havrebrød, eltefritt havrebrød med bretting, enkel tomatsuppe, familiemiddag, fløtegratinerte poteter, frisk og god søtpotet- og baconsalat, frisk salat, fullkornspasta, havre, havrebrød, hjemmelaget brød, honeywmustard salat, hverdagssuppe, indrefilet av svin, japansk marinert laks, kalkun, kjøttboller og spaghetti, kjøttboller og tomatsaus, kjøttfri middag, kokosmelk smoothie, kosemat, krydderurtemarinert indrefilet, laks, lett kokosmelk, mango chili lime salat, marinert indrefilet av svin, marinert laks, marinert svinekjøtt, middagssalat, middagstips, ovnsbakt søtpotet, ovnsbakte cherrytomater, pasta, pasta med fløte, pasta med kalkun, salat, santa maria kokosmelk, søndagsmiddag, søtpotet fries, smoothie, smoothie med kokosmelk, sunn dessert, sunn middag, sunn smoothie, Teriyaki, teriyaki-marinade, teriyakimarinade, teriyakimarinert laks, timian, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, tomatsuppe, tomatsuppe med cherrytomater, tomatsuppe med kalkun, tomatsuppe med kikerter, tomatsuppe med kylling, vegetar, vegetar kjøttboller, vegetarmiddag
Fisk, fet fisk som makrell, sild og laks/ ørret er veldig bra. Melkeprodukter som tyrkisk yoghurt, skyr, fløte, rømme, creme fraiche, kesam, cottage cheese
Tilsett tomatene og la de få surre med et par minutter før du tilsetter fløten. Jeg bruker fullkornpasta, synes den smaker bedre, har bedre konsistens og så er den mye sunnere
fisk som laks, ørret og makrell, dette er fisker høye på fett. Det er ikke slik at man sitter å dytter nedpå med en pakke smør om dagen og en halv liter kremfløte