Det som er viktig å tenke på når man lagerkonfekt i silikonformer er at man starter i motsatt rekkefølge, først skal trekket lages, så kan de fylles i motsetning til når du dypper det i sjokolade til slutt
Avkjøl i kjøleskapet eller fryseren mens du lager karamell laget. Min Sarah Bernard-inspirerte julekonfekt kan lages raw, er vegansk, uten hvitt sukker, mel, gluten, egg og melk
Start med langveggene, som jeg bare lager litt kortere ved å skjære bort en stripe på endene. Hovedhuset håper jeg ingen begynner å spise på før vi knerter det sammen i romjulen
Hvis du lagerkonfekt med fyll kan det være greit å sette på en fin tag med hva de inneholder. Lag noe eksklusivt godteri, kanskje sjokoladetrøfler, konfekt eller deilige fudge og pakk det inn i en fin forpakning
Mens den avkjøles, lager du smørkremen, som smøres på ferdig avkjølt bunn. Etter å ha lagd konfekten i flere år, har det blitt gjort på flere forskjellige måter, og jeg har kommet fram til at dette er den enkleste måten å gjøre det på
Imens lager du sjokoladen du skal dyppe kulene i. Nydelige små konfektbiter med smak av mint. Dypp kulene i sjokoladen, og sett konfekten kjølig (evt i fryseren) i ca 20 minutter - til sjokoladen har stivnet
Kok opp vannet og løs opp geléen, la den avkjøle seg mens du lager sjokoladeskallet. Troikakonfekt har blitt en tradisjon her i huset og ligger gjerne under juletreet