Lagetverdensbeste pastasalat til middag i dag fra en av mammas nye oppskriftsbøker. Bland pastaen inn med créme fraiche og pesto, og tilsett avokado og fetaost
Du kan lese mer om både hva jeg kjøpte og mat jeg har laget her og her. Nå som hverdagen kommer snikende er det digg å fylle kjøkken og kjøleskap med sunn og billig hverdagsmat og ikke minst begynne å planlegge matpakker og middager som ikke tar all verdens tid
Jeg synes retten var så god at jeg fikk lyst til å prøve å lage den hjemme også. Auberginer er kanskje ikke verdens enkleste grønnsak å forholde seg til
Dette var min største frykt ettersom eg spiser enormt masse meieriprodukt daglig, både som egne måltider, tilbehør til måltidene og i bakst og mat eg lager
I Norge er man forresten ikke så vant til å lage salat på en riktig måte. Det enkelt å bare fortsette med det man er vant til, men det er ikke nødvendigvis det beste
Den blir så mye bedre når du lager den selv fra bunnen av -og det tar ikke lengre tid, begge skal. I dag ble det en variant med mør biff, en av verdensbeste smelteoster
Tournedos er kanskje det letteste å lage. Til dette serverte jeg Pestofylt Sjampingjong. “Brakk” ut stilken, saltet, pepret og fylte bunnen med en god Pesto