Hadde egentlig tenkt til å helle den ut når jeg kom på at jeg kunne lage Sangria . Jeg har hatt en halvfull 3 liter med mindre smakfull rødvin stående altfor lenge
Du behøver ikke tømme sparegrisen for å lage en bringebærbellini. Dette er en perfekt velkomstdrink, og dessuten kan jeg forestille meg at dette blir smakelig drikke på en veranda når sommeren endelig kommer
Håper du får lyst til å prøve noen av tipsene eller lage noen gode kombinasjoner du liker selv. Å servere på gaffel gjør at du kan stå og spise og samtidig frigjøre hånden til å holde i velkomstdrinken
Den egner seg både som en rett på koldtbordet eller som snacks til velkomstdrinken. Rutene er ferdig når butterdeigen har blåst seg litt opp og ser gylden og sprø ut
Denne forretten har jeg laget flere ganger, og fant den i sin tid på nettet. Retten passer også fint som en liten aperitiff til velkomstdrinken, men da bør de være mindre
Resten av bringebærene går med til å lage Bellini – den perfekte velkomstdrinken til jentegjengen. Men, selv om jeg er veldig glad i å lage mat og bruker mye av fritiden på matlaging, kunne jeg absolutt ha vært flinkere til å bake
Jeg har også laget raw sjokolade med tørka incabær, oppskriften finner du HER. Dette er superenkel luksussnacks du kan servere til velkomstdrink på fest, som appetizer eller bare som kos
Dette er dessuten ei kake som ikke tar så mye tid å lage, men den må steike en time. Indisk Karri med scampi, ris med nudler og mais, og ertepeis stekt i olivenolje med hvitløk, og Hjemmelaget nan-brød